April 26, 2016

26. April 2016 : DS VIRGIN RACING PÅ PODIET I PARIS

26. April 2016 : DS VIRGIN RACING PÅ PODIET I PARIS

Paris ePrix blev kørt som det syvende af sæsonens ti løb i FIA’s Formel E for 100 % elektriske biler.

Den franske kører Jean-Eric Vergne kom ind som en flot nummer to i Paris ePrix foran sit begejstrede hjemmepublikum, der var mødt talstærkt frem til det intense løb rundt om Invalides i hjertet af Paris og med Eiffel tårnet i baggrunden.

Paris ePrix var det syvende af sæsonens ti løb i FIA’s Formel E for 100 % elektriske biler, hvor hver kører råder over to biler og skal skifte bil under løbet. Det er en meget publikumsvenlig sport, da løbene køres på bybaner i centrum af store byer verden over. Sæsonens sidste løb køres i Berlin den 21.5., Moskva den 4.6. og London med finalen den 2.-3.7.2016.

Bilen fra DS Virgin Racing hedder DSV-01 og køres af Jean-Eric Vergne og Sam Bird. Der var stor interesse for løbet i Paris, både før og under løbet. Begge kørere var hurtige under træningen og satte hurtigste tider under kvalifikationen. I selve løbet sluttede Jean-Eric Vergne som nummer to og Sam Bird som nummer seks.

I den foreløbige stilling i Mesterskabet for Kørere ligger Sam Bird nu som nummer 3, Jean-Eric Vergne som nummer 11, og DS Virgin Racing som nummer fire i Teammesterskabet.