May 17, 2016

17. Maj 2016 : FORMEL E I BERLIN LØRDAG D. 21. MAJ

17. Maj 2016 : FORMEL E I BERLIN LØRDAG D. 21. MAJ

Lørdag den 21. maj har du mulighed for at komme helt tæt på et spændende motorløb, når der køres Berlin ePrix i de eldrevne formelbiler.

DS Virgin Racing er mere end klar til sæsonens ottende løb i FIA’s Formel E mesterskab. Løbet køres den 21. maj i Berlin på en 1.927 meter lang bane tæt på den berømte Alexanderplatz.

Ved det seneste løb, der blev kørt i Paris, kørte den ene af teamets kørere, Jean-Eric Vergne, sig ind på en flot
andenplads, og teamets anden kører, Sam Bird, sikrede sig sin tredje pole position i denne sæson.

Inden løbet i Berlin viser den foreløbige stilling i Kørernes mesterskab, at Sam Bird ligger på en 3. plads og Jean-Eric Vergne på en 11. plads. I Teammesterskabet ligger DS Virgin Racing på en fjerdeplads, blot seks points efter nummer tre.

Berlin ePrix er det ottende af sæsonens ti løb i FIA’s Formel E for 100 % elektriske biler, hvor hver kører råder over to biler og skal skifte bil under løbet. Det er en meget publikumsvenlig sport, da løbene køres på bybaner i centrum af store byer verden over. Sæsonens sidste løb køres i London med den 2. og 3.7.2016.

Berlin ePrix køres lørdag den 21. maj kl. 16. Yderligere info på http://berlin.fiaformulae.com/de.aspx

Man kan støtte kørerne ved at stemme via Fanboost, idet de tre kørere med flest stemmer får et power boost på 100 kJ energi til løbet: http://fanboost.fiaformulae.com/#votingframe på Firefox, Facebook, Twitter eller Instagram.