January 9, 2019

DS TECHEETAH kørere, startede som nr. 5 og 7, er kommet op gennem feltet og ligge nu nr. 1 og 2

DS TECHEETAH kørere, startede som nr. 5 og 7, er kommet op gennem feltet og ligge nu nr. 1 og 2

Ad Diriyah,15th December 2018

Efter et spændende løb var det DS E-TENSE FE19’s Formel E Champion, Jean-Éric Vergne, der krydsede målstregen som nummer 2. Men det var tæt på, at teamet fik en dobbelt podieplads til ham og hans holdkammerat, André Lotterer.

Det lykkedes de to DS TECHEETAH kørere, der startede som nr. 5 og 7, at komme op gennem feltet og ligge nr. 1 og 2, inden en teknisk forseelse, der gav dem en drive through-straf. De to kørere, der efter straffen kom ud bag de førerende, indledte herefter jagten på podiepladserne. Og det lykkedes Jean-Éric at komme i mål som nr. 2, med André lige bag sig på en 5. plads. Han scorede også ekstra værdifulde point for hurtigste omgangstid i ABB FIA Formula E Championship’s første løb i sæsonen 2018/2019.

“Jeg vil godt sige stor tak til hele teamet, ikke blot for dette løb men også for alt det, som gik forud for løbet. Dagens løb var blot en smagsprøve på, hvad der kan forventes fra DS TECHEETAH. Det var rigtigt sjovt at køre dette løb. Det var som en drøm. Jeg er meget tilfreds med, at FIA og Formula E tog vores feedback til sig vedrørende ATTACK MODE efter kørerenes briefing, hvilket medførte, at vi fik et rigtigt godt løb i dag. Jeg er meget stolt af at være en del af et mesterskab, der bliver ved med at forny og genopfinde sig selv på denne måde. Vi leverede et fantastisk show, og da vores mål er, at få flere podiepladser og vores første sejr sæsonen, er jeg overbevist om, at vi vil fortsætte med at levere nogle meget spændende løb i resten af dette mesterskab. Vi vil tage ved lære, fortsætte med samme gode indstilling og komme tilbage efter mere”, sagde DS TECHEETAH køreren, Jean-Éric Vergne.

“Vi havde nogle småproblemer i dag. Men vi skal være glade for den fart vi havde i dag. Vi kørte virkelig bilen gennem alle gearene o den reagerede helt fantastisk. Det er selvfølgelig frustrerende at småproblemer, som vi havde, da jeg mistede en potentiel sejr eller mindst en 1. og 2. plads eller en dobbelt podieplads, Da vi havde farten til det. Men vi vandt nogle værdifulde point og det er det, som tæller mest i dette mesterskab. Jeg har blandede følelser med hensyn til i dag, men nu ser vi frem til det næste løb og det vil være en god ting at spille med musklerne i Marrakesh” sagde DS TECHEETAH køreren, André Lotterer.

“I dag var en kæmpe præstation af hele teamet. Sikken en måde at starte sæsonen på! Mesterskabet har helt bestemt taget et skridt fremad, og vi kører race på et helt andet niveau nu. Jean-Éric og André var flyvende derude, og det var virkelig spændende at se, at alt det hårde arbejde, som teamet havde lagt i pakken, blev leveret på banen. “Tillykke til BMW for deres første sejr og velkommen til Formula E”, sagde DS TECHEETAH Team Chef, Mark Preston.

“Tillykke til Jean-Éric og André for et fantastisk første løb. Vi er begejstret over at have sikret os den første podieplads til DS TECHEETAH. Efter mange måneders udvikling og forberedelse sammen med vores team var det dejligt at se, at alle leverede en imponerende præstation ved vores første løb. Det vil give os lov til at fortsætte fremgangen i resten af mesterskabet løb, så vi kan nå vores mål”, sagde DS Performance Director, Xavier Mestelan Pinon.

Næst runde i ABB FIA Formula E Championship finder sted den 12. januar 2019 i Marrakesh, Marokko.