July 5, 2016

DS VIRGIN RACING MED GOD SÆSONAFSLUTNING

DS VIRGIN RACING MED GOD SÆSONAFSLUTNING

DS Virgin Racing sluttede 2015/2016 sæsonen med en flot tredjeplads i teammesterskabet i FIA’s Formel E.

Teamets to kørere Sam Bird og Jean-Eric Vergne sluttede som nummer fire og ni i Kørernes Mesterskab.

Det var teamets første sæson i FIA’s Formel E for 100 % elektriske biler, hvor hver kører råder over to biler og skal skifte bil under løbet. Det er en meget publikumsvenlig sport, da løbene køres på bybaner i centrum af store byer verden over.

Sæsonen startede i Beijing i oktober 2015 og blev afviklet på fire kontinenter. Fire gange kom en af teamets to kørere på podiet, og fire gange startede en af dem i pole position.

London ePrix var niende og tiende af denne sæsons ti løb, og finaleløbet blev kørt under dramatiske omstændigheder med masser af udfordringer for deltagerne, herunder annullering af anden runde i den frie træning pga. problemer med ladefaciliteterne. Hertil kom for DS Virgin Racing, at den ene af bilerne var ved at løbe tør for strøm inden målstregen pga. en regnefejl, og at den anden måtte udgå med en mindre teknisk defekt.

æsonen 2015/2016 for DS Virgin Racing har budt på både med- og modgang for teamet, men lærerig har den været, og teamet ser frem til 2016/2017 sæsonen, som starter i Hong Kong den 9. oktober 2016.