August 10, 2015

10. AUGUST 2015 : NY DS 5 – PERSONIFICERINGEN AF DS-MÆRKET

10. AUGUST 2015 : NY DS 5 – PERSONIFICERINGEN AF DS-MÆRKET

Avantgardistisk stil, dynamisk optræden, raffinement og opmærksomhed på detaljer og et udvalg af hightech-teknologier: Ny DS 5 har alle karakteristikkerne ved nuværende og fremtidige DS-biler. Den er DS-flagskibet; den indvier Mærkets identitet og gør sig bemærket ved den nye forende og andre udviklinger, der gør den til en DS!

Fra det lodrette kølergitter i relief med DS-logoet i centrum til Xenon-LED-forlygterne; fra berøringsskærmen af nyeste generation til de højtydende motortyper… Der er så mange nyheder indbygget i Ny DS 5 foruden det, der har gjort den berømt, nemlig dens silhuet, der ikke svarer til nogen standard, dens ydre design og et interiør ud over det sædvanlige (raffinement i mindste detalje og en førerplads i cockpitstil).

Fra Europa til Kina har DS 5 gjort indtryk på alle og enhver. Ny DS 5 har sat kravene endnu højere med en ny forende, en stadig avantgardistisk stil, raffinement og opmærksomhed på detaljerne, en dynamisk og samtidig rolig optræden, der er en DS værdig, og teknologi i topklasse i designets og ydeevnens tjeneste. Kort sagt, en fortryllende bil!

“Ny DS 5 er mere end en ny bil. Det er den DS, der bringer kernen i vores identitet ud på markedet. 60 år efter lanceringen af den oprindelige DS har Ny DS 5 sin DNA fra DS, hvilket understreger vores målsætning om at skabe bånd til fransk luksus!” Yves Bonnefont, generaldirektør for DS-mærket