GÅ TIL INDHOLD
Plug-in hybrid-modeller

PLUG-IN HYBRIDBILER

Glæden ved at køre i en hybridbil

Med en plug-in hybrid fra DS får du både glæden ved at køre 100% elektrisk, samtidig med at du kan køre trygt på de lange ture uden at bekymre dig om rækkevidden. Motoren består af en elmotor, som er perfekt til bykørsel - og en benzinmotor, der er perfekt til de længere distancer.

 

E-TENSE plug-in hybridmodellerne er baseret på den højeste teknologiske ekspertise for at kunne levere enestående performance.

Nyd den høje ydeevne og fleksibilitet fra elmotoren kombineret med forbrændingsmotoren.

For at kunne køre elektrisk i endnu længere tid er din plug-in hybridbil forsynet med et regenerativt bremsesystem. En teknologi, der er inspireret af Formel E, og som gør det muligt at oplade batterierne under bremsning.

Den nye DS 7 E-TENSE 4x4
Den nye DS 7 E-TENSE 4x4 har op til 360 HK, 4-hjulstræk og en rækkevidde på 65 km ved ren elkørsel. Plug-in hybrid SUV'en har derfor en særlig god performance ved igangsætning.
DS 4 E-TENSE

Med plug-in hybridmotoren på 225 HK forener DS 4 E-TENSE lave udledninger med et lavt brændstofforbrug: Fra 30 g CO2/km og 1,4 liter / 100 km. Det betyder, at du også kan køre i byens miljøzoner.

 

Der skiftes automatisk mellem 100% elkørsel og 100% benzinkørsel, eller en kombination, hvis der er behov for det. Plug-in hybrid-funktionen tilpasser sig alle kørselsforhold og sørger for optimal anvendelse af den elektriske energi.