DS 4

Refinement engineered

DS 4
DS 4

Karismatisk

Et nyt design

DS 4 udfordrer og forfører med sine imponerende proportioner og sit karismatiske og kraftfulde look. Højteknologi er en integreret del af den intuitive og brugervenlige kabine og er med til at skabe et strømlinet design med rene linjer.

Derudover er den nye DS 4 blevet kåret som “Most Beautiful Car of 2022” ved den 37. Festival Automobile International. Læs mere her.

Sofistikeret

Den atletiske og aerodynamisk profil med flydende linjer og er kendetegnene for det nye designkoncept, der forener SUV’en med den kompakte hatchback. Utallige designfeatures kombineret med de skulpturelle baglygter, som er perfekt integreret i karrosseriet gør den nye DS 4 iøjnefaldende og unik.

Hypnotiserende

DS 4 E-TENSEs hypnotiske DS MATRIX LED VISION-forlygter og kørelyset anvender 98 lysdioder. Det giver et skarpt, markant look, der er både interessant og innovativt.

*Kun på Rivoli (standardudstyr) 

DS MATRIX LED VISION

Intelligent belysning

Den nye generation af DS MATRIX LED VISION-forlygter er smalle med et moderne look, og er forsynet med DS 4 E-TENSE Matrix Beam og Dynamic Bending Light (automatisk oplysning af sving). Lysstrålerne aflæser omgivelserne og tilpasser sig automatisk via 5 forindstillede funktioner (by, land, motorvej, dårligt vejr og tåge), så det er muligt at køre med langt lys uden at blænde sine medtrafikanter.

*Kun på Rivoli (standardudstyr) 

Stilfuld

Det nye design på DS4 er en unik fusion mellem den rå SUV og den kompakte hatchback. Vælg mellem den elegante og luksuriøse Rivoli eller den sporty og hårdføre Performance Line

INTERIØR DESIGN

Elegance

De udvendige flydende og aerodynamiske linjer går igen indvendigt. Bl.a. i det imponerende instrumentbord med de elegante E-TOGGLE genvejstangenter, de stiliserede kontakter og de diskrete DS AIR-luftspjæld.

Black Alcantara® interior

TEKNOLOGI

Sanseoplevelser

Oplev den nye DS 4 med augmented technology; en eksklusiv blanding af de nyeste teknologier og virtual reality. Højere effektivitet, flere online-systemer og innovation sikrer intense køreoplevelser og øget sikkerhed.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Overblik

Det nye DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY sikrer en visuel oplevelse, der kan sammenlignes med augmented reality. De digitale informationer projiceres 4 meter gennem forruden som et 21″ diagonalt billede og giver indtryk af, at blive vist direkte på vejen.

DS IRIS SYSTEM

Intuitiv

DS IRIS SYSTEM er dit nye intuitive og ergonomiske informationssystem med individuelle indstillingsmuligheder. Det er din personlige assistent, som betjenes via en touch skærm, der også forstår talebeskeder. Du kan derfor få systemerne til at gøre, hvad du ønsker, når du ønsker det.

*Kun på Rivoli (standardudstyr) 

DS SMART TOUCH

DS SMART TOUCH

Genveje

Få adgang til en af dine 6 favoritgenveje (f.eks. destination, kontakt, radio, ventilation indstillinger) med en enkelt bevægelse, uden at tage øjnene fra vejen. DS SMART TOUCH-skærmen er perfekt placeret inden for rækkevidde. Den følger dine bevægelser og genkender håndbevægelserne for f.eks. zoom ind og zoom ud, og kan også tyde håndskrift.

*Kun på Rivoli (standardudstyr)