DS 4 E-TENSE

En ny type mobilitet

DS 4 E-TENSE
DS 4 E-TENSE

E-TENSE MOTOR

En ny type mobilitet

Få en unik køreoplevelse i vores E-TENSE plug-in hybrid. Ved at kombinere fleksibilitet med dynamik bliver kombinationen af elektrisk kørsel og benzinkørsel både underholdende og komfortabel.

E-TENSE: En teknologi inspireret af Formel E

 DS Automobiles’ deltagelse i formel E lægger grundstenene til mærkets fremtid mod at blive 100% elektrificeret i fremtiden. Erfaringerne fra konkurrencen tages direkte videre ind i udviklingen af DS biler.

Emissioner

Emissioner

Med plug-in hybridmotoren på 225 hestekræfter forener DS 4 E-TENSE lave udledninger og lavt brændstofforbrug: Fra og med 30 g CO2/km og 1,4 liter / 100km (med forbehold for typegodkendelse).

Støjsvag og komfortabel kørsel

Støjsvag og komfortabel kørsel

I vores plug-in hybridbiler kan du nyde godt af en støjsvag og fleksibel køreoplevelse. Når du skifter til elektrisk funktion, lyser en blå LED bag forruden for at vise, at den er aktiveret.

Støjsvag og komfortabel kørsel
Dedikerede E-TENSE tjenester

Dedikerede E-TENSE tjenester

Udnyt DS Automobiles tjenester på din smartphone eller i bilen til at finde ladestandere og planlægge opladning af din bil eller præklimatisere bilen, så den er dejlig varm, når du kommer ud til den om morgenen*.

*Kræver opladning via ladestander.

RÆKKEVIDDE & OPLADNING AF DS 4 E-TENSE

Elektrisk kørsel

Opladning er et vigtigt trin til at udnytte den elektriske kørsel fuldt ud i din plug-in hybridbil. Til at få en bedre anvendelse af bilen anbefaler vi, at du oplader din DS 4 E-TENSE dagligt. Forskellige faktorer kan påvirke din plug-in hybridbils rækkevidde, som f.eks. de klimatiske forhold, din hastighed eller din køremåde.

 

Forklimatisering

Afhængigt af udeklimaet anvendes din bils batteri mere eller mindre til at regulere kabinetemperaturen. Om vinteren har energiudgifterne vist sig at være 35% højere end om foråret. Det er derfor tilrådeligt at forklimatisere kabinen i din plug-in hybridbil, mens den stadig er under opladning.

Kørestil og vejprofil

Vejprofilen, hastighed og kørestil påvirker i særlig grad din plug-in hybridbils rækkevidde. Favoriser hybridfunktionen blandt de fire mulige køreprogrammer, anvend øko-kørsel og regeneretiv bremsning for at optimere rækkevidden samt batteriets ydeevne.

 

Rækkevidde og opladning

RÆKKEVIDDE VED ELEKTRISK KØRSEL

Op til 55 km*

(*blandet kørsel WLTP)

OPLADNING

En fuld opladning tager ca. 4 timer

(på Wallbox 16 A via OBC (On-Board Charger) 1 faset 3,7 KW ladestander)