EFFEKT

225 hestekræfter

Plug-in hybridmotor

DIMENSIONER

Længde: 4,40 meter

Bredde: 1,87 meter

Højde: 1,49 meter

BRÆNDSTOFFORBRUG/ EMISSIONER (WLTP BLANDET KØRSEL)

1,4 L / 100 km

Fra 29 g til 30 g CO₂ / km

FASCINATION

En hidtil uset vision

DS 4 gør indtryk og fascinerer med dens imponerende statur, dens karisma og atletiske udtryk. De optimerede teknologier integreres perfekt i kabinen i et stilsikkert design, der både er brugervenligt og ergonomisk.

GRAFIK OG DYNAMIK

GRAFIK OG DYNAMIK

ET RAFFINERET OG FÆNGSLENDE DESIGN

Store hjul, et atletisk look og en aerodynamisk profil udtrykker det dynamiske DNA, der kendetegner DS 4. Den skulpturelle lygtesignatur bidrager til bilens kraftfulde fremtoning.

GRAFIK OG DYNAMIK

FORSKELLIGHED

FREMHÆV DIN STIL

DS 4 kombinerer Coupée SUV’s sportslige look med den den kompakte hatchbacks brugsværdi. Hertil kommer de mange muligheder for at sætte personligt præg på bilen. DS 4 programmet er udvidet med to modeller: DS 4 Performance Line til sportslig kørsel og DS 4 CROSS til kørsel i udfordrende omgivelser.

UDVENDIGE NUANCER
Tilgængelige karroserifarver
JANTES

INDVENDIGT DESIGN

Ekspertise omsat til elegance

DS 4 kendetegnes af stilsikkert design med indbyggede displays i instrumentpanelet, e-toggle knapper, og de skjulte, centrale DS AIR dyser. For at give interiøret et raffineret løft har vores designteam valgt unikke materialer, herunder carbon, mørkt asketræ samt nappa læder i urlænkemønster, som er DS’ ikoniske signatur.

Brun Criollo Opera interiør med lædersæder og urlænkedesign

Nyd vores mest eksklusive interiør, Brun Criollo Opera. Logo for DS Performance Line er indsyet i forsædernes ryglæn. De ergonomiske sæder i nappalæder med urlænkedesign er ventilerede og udstyret med massagefunktion og sædevarme for at sikre optimal kørekomfort året rundt.

Let genkendelig

Oplev det store udvalg af lækre materialer til kabinen i DS 4: Sort stofindtræk, Alcantara®, DS lærred eller nappa læder med en flot finish, herunder punktsyninger, der er kendt ved “Clous de Paris” mønsteret. Den dæmpede belysning, der kan indstilles, skaber en imødekommende atmosfære.

Rattet er fuldbetrukket med læder og udstyret med varme

Rattet er fuldbetrukket med læder og udstyret med varme

Kronen på værket er det læderbetrukne rat med varme, som optimerer kørekomforten.

ERGONOMI OG RAFFINEMENT

Oplev DS E-TOGGLE og DS AIR

De usynlige luftdyser DS AIR, der er perfekt indbygget i instrumentpanelet, udgør et effektivt ventilationssystem. Diskret og effektivt. Det kompakte design bidrager til instrumentpanelets stilsikre look.

DS E-TOGGLE grebet, der erstatter den klassiske gearvælger, er diskret og innovativ, og forstærker samtidig kabinens teknologiske finesse.

SUVERÆNT LYDSYSTEM

HiFi System FOCAL Electra®

Få en ren og unik lydoplevelse med dette exceptionelle lydsystem, der har 14 højttalere og en effekt på 690 Watt. De laminerede ruder med støjdæmpende film supplerer den suveræne lyd i bilens HiFi System FOCAL Electra®.

TEKNOLOGI

Glæd dig til en unik og inspirerende køreoplevelse

DS 4 inkarnerer en eksklusiv alliance mellem de nyeste teknologier og rendyrket køreglæde. Resultatet er større ydelse, optimerede online systemer og flere innovationer med fokus på køreoplevelsen og din sikkerhed.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Det perfekte overblik

Det nye DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY sikrer en visuel oplevelse af højeste kaliber og giver både komforten og sikkerheden et ekstra løft. De digitale informationer projiceres op på forruden, og opleves som om de vises direkte på vejen, så du aldrig skal tage blikket væk fra trafikken.

DS IRIS SYSTEM

Din helt personlige assistent

DS IRIS SYSTEM er vores nye intuitive, ergonomiske og individualiserede informationssystem. Den personlige assistent på den berøringsfølsomme skærm forstår og opfylder dine ønsker og instrukser.

DS SMART TOUCH

Vos raccourcis au bout des doigts

Activez l’un de vos 6 raccourcis préférés (destination, contact, radio, configuration de climatisation…) d’un seul geste sans quitter la route des yeux grâce au DS SMART TOUCH. Idéalement situé à portée de votre main, cet écran tactile obéit à vos mouvements et reconnaît des gestes tels que le zoom, le dézoom ou encore l’écriture.

 

DS DRIVE ASSIST

Une conduite nouvelle génération

Nous avons conçu DS DRIVE ASSIST pour vous assister tout en vous permettant de reprendre le contrôle de votre voiture à tout moment. DS DRIVE ASSIST régule la vitesse et la distance par rapport au véhicule qui le précède et positionne précisément DS 4 dans sa voie, selon votre choix, en agissant sur la direction. Il pilote vitesse et trajectoire pour vous garantir sécurité et sérénité au volant.

 

DS DRIVE ASSIST 2.0* enrichit l’expérience de conduite autonome en intégrant le changement de voie semi-automatique, l’adaptation de la vitesse dans les courbes et la préconisation anticipée de la vitesse selon la signalisation.

 

*Disponible ultérieurement

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Vær forudseende med vej- og kørselsforholdene

Med et kamera øverst i forruden, fire vognhøjdefølere og tre gyrosensorer indvirker DS ACTIVE SCAN SUSPENSION i realtid på hver enkelt hjul, og justerer støddæmperne indstilling i forhold til vejens beskaffenhed og ujævnheder.

DS NIGHT VISION

Få øje på det usynlige

Et infrarødt kamera i kølergrillen registrerer fodgængere og dyr, som befinder sig inden for 200 meters afstand og viser dem i den digitale instrumentgruppe, så du kan forudse farlige situationer og reagere i tide. En klar forbedring af sikkerheden – især om natten.

SUPPLERENDE TEKNOLOGIER

Se de supplerende teknologier, der findes til DS 4

DS MATRIX LED VISION

Intelligent lys

Den nye type DS MATRIX LED VISION-forlygter er smalle med et moderne look. På DS 4 er de udstyret med Matrix Beam og Dynamic Bending Light (dynamisk svinglys). Lyskeglerne registrerer dine omgivelser og tilpasser sig automatisk via 5 forindstillede funktioner (by, land, motorvej, dårligt vejr og tåge). Derfor kan du køre med fjernlyset tændt uden at blænde  dine medtrafikanter.

Registrering af bagfrakommende

Registrering af bagfrakommende

Bliv aldrig overrasket

Dette system registrerer biler, der befinder sig i de blinde vinkler på siden af din bil, uanset hvilken hastighed de nærmer sig med. Systemet har en rækkevidde på op til 75 m og advarer dig med et blinkende LED-lys i sidespejlet i den pågældende side. Når du bakker, bliver du advaret om biler, der nærmer sig fra siden i din blinde vinkel i en afstand op til 40 m.

DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE

En ny type mobilitet

Med kombinationen af el og benzin i vores Plug-in hybridmotor E-TENSE 225 hestekræfter opnår du dynamisk og smidig kørsel. Nyd godt af lave udledningsværdier, lavt brændstof- og elforbrug samt kraftfulde og støjsvage præstationer.

 

Andet disponibelt ekstraudstyr

  • PROXIMITY nøglefri adgang og start

    Automatisk nødopbremsning

    Skiltegenkendelse

    Aktiv vejstribealarm