FASCINATION

En hidtil uset vision

DS 4 gør indtryk og fascinerer med dens imponerende statur, dens karisma og atletiske udtryk. De optimerede teknologier integreres perfekt i kabinen i et stilsikkert design, der både er brugervenligt og ergonomisk.

GRAFIK OG DYNAMIK

ET RAFFINERET OG FÆNGSLENDE DESIGN

Store hjul, et atletisk look og en aerodynamisk profil udtrykker det dynamiske DNA, der kendetegner DS 4.

FREMHÆV DIN STIL

DS 4 kombinerer det kompakte hatchback design med en elegant profil. DS 4 programmet består af 4 niveauer; Performance Line, Performance Line Pack, Rivoli og Rivoli Cross.

INDVENDIGT DESIGN

Ekspertise omsat til elegance

DS 4 kendetegnes af stilsikkert design med indbyggede displays i instrumentpanelet*, e-toggle knapper*, og de skjulte, centrale DS AIR dyser*. For at give interiøret et raffineret løft har vores designteam valgt unikke materialer, herunder carbon*, mørkt asketræ* samt nappa læder i urlænkemønster*, som er DS’ ikoniske signatur.

*Afhænger af udstyrsniveau.

Eksklusivt interiør

Nyd vores mest eksklusive interiør. De ergonomiske sæder i nappalæder med urlænkedesign er ventilerede* og udstyret med massagefunktion* og sædevarme* for at sikre optimal kørekomfort året rundt*.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

Imødekommende

Oplev det store udvalg af lækre materialer til kabinen i DS 4: Sort stofindtræk, Alcantara®, DS lærred eller nappa læder med en flot finish, herunder punktsyninger, der er kendt ved “Clous de Paris” mønsteret. Den dæmpede belysning, der kan indstilles, skaber en imødekommende atmosfære.

Multifunktionslæderrat

Kronen på værket er det læderbetrukne rat med varme, som optimerer kørekomforten.

ERGONOMI OG RAFFINEMENT

ERGONOMI OG RAFFINEMENT

DS AIR

De usynlige luftdyser DS AIR, der er perfekt indbygget i instrumentpanelet, udgør et effektivt ventilationssystem.

ERGONOMI OG RAFFINEMENT
DS E-TOGGLE

DS E-TOGGLE

DS E-TOGGLE grebet, der erstatter den klassiske gearvælger, er diskret og innovativ, og forstærker samtidig kabinens teknologiske finesse.

SUVERÆNT LYDSYSTEM

HiFi System FOCAL Electra®

Få en ren og unik lydoplevelse med dette exceptionelle lydsystem, der har 14 højttalere og en effekt på 690 Watt. De laminerede ruder med støjdæmpende film supplerer den suveræne lyd i bilens HiFi System FOCAL Electra®.

TEKNOLOGI

Glæd dig til en unik og køreoplevelse

DS 4 tilbyder en blanding af de nyeste teknologier og rendyrket køreglæde. Resultatet er større ydelse, optimerede online systemer og flere innovative løsninger med fokus på køreoplevelsen og din sikkerhed.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Det perfekte overblik

Det nye DS EXTENDED HEAD-UP DISPLAY sikrer en visuel oplevelse af højeste kaliber og giver både komforten og sikkerheden et ekstra løft. De digitale informationer projiceres op på forruden, og opleves som om de vises direkte på vejen, så du aldrig skal tage blikket væk fra trafikken.

DS SMART TOUCH & IRIS SYSTEM

Aktiver en af ​​dine 6 yndlingsgenveje (destination, kontakt, radio, aircondition-konfiguration osv.) uden at tage øjnene fra vejen takket være DS SMART TOUCH. Ideelt placeret inden for rækkevidde af din hånd, følger berøringsskærmen dine bevægelser og genkender bevægelser såsom at zoome ind, zoome ud eller hvis du skriver.

 

DS IRIS SYSTEM er vores nye intuitive, ergonomiske og individualiserede informationssystem. Den personlige assistent på den berøringsfølsomme skærm forstår og opfylder dine ønsker og instrukser.

 

DS DRIVE ASSIST

Næste generations kørsel

Vi har designet DS DRIVE ASSIST til at hjælpe dig, samtidig med at du til enhver tid kan genvinde kontrollen over din bil. DS DRIVE ASSIST regulerer hastigheden og afstanden efter det forankørende køretøj og placerer DS 4 præcist i dens vognbane.

 

Den styrer hastighed og bane for at give dig sikkerhed ved rattet.

 

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Vær forudseende med vej- og kørselsforholdene

Med et kamera øverst i forruden, fire vognhøjdefølere og tre gyrosensorer indvirker DS ACTIVE SCAN SUSPENSION i realtid på hver enkelt hjul, og justerer støddæmperne indstilling i forhold til vejens beskaffenhed og ujævnheder.

DS NIGHT VISION

Få øje på det usynlige

Et infrarødt kamera i kølergrillen registrerer fodgængere og dyr, som befinder sig inden for 200 meters afstand og viser dem i den digitale instrumentgruppe, så du kan forudse farlige situationer og reagere i tide. En klar forbedring af sikkerheden – især om natten.

DS MATRIX LED VISION

Intelligent lys

Den nye type DS MATRIX LED VISION-forlygter er smalle med et moderne look. På DS 4 er de udstyret med Matrix Beam og Dynamic Bending Light (dynamisk svinglys). Lyskeglerne registrerer dine omgivelser og tilpasser sig automatisk via 5 forindstillede funktioner (by, land, motorvej, dårligt vejr og tåge). Derfor kan du køre med fjernlyset tændt uden at blænde  dine medtrafikanter.

Registrering af bagfrakommende

Registrering af bagfrakommende

Bliv aldrig overrasket

Dette system registrerer biler, der befinder sig i de blinde vinkler på siden af din bil, uanset hvilken hastighed de nærmer sig med. Systemet har en rækkevidde på op til 75 m og advarer dig med et blinkende LED-lys i sidespejlet i den pågældende side. Når du bakker, bliver du advaret om biler, der nærmer sig fra siden i din blinde vinkel i en afstand op til 40 m.

DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE

Med kombinationen af el og benzin i vores Plug-in hybridmotor E-TENSE 225 hestekræfter opnår du dynamisk og smidig kørsel. Nyd godt af lave udledningsværdier, lavt brændstof- og elforbrug samt kraftfulde og støjsvage præstationer.

 

DS 4 E-TENSE