SOFISTIKERET DESIGN

SOFISTIKERET DESIGN

DS 7 CROSSBACK understreger sin eksklusivitet via fronten med det let genkendelige og karakteristiske kølergitter: DS WINGS. Kølergitterets sekskantede form indrammer det nye gitterdesign med diamanteffekt og har DS-logoet placeret i midten. De to centrale ribber, som løber langs motorhjelmen, der er bygget i aluminium, fremhæver DS-logoet, og giver fronten et unikt særpræg, der kombinerer både styrke og elegance. De skarpe linjer på for- og bagskærmene tydeliggør de muskuløse linjer og bilens rummelighed.

KOMPROMISLØS KVALITET

DS Automobiles har en stolt tradition for høj kvalitet og mesterligt håndværk. Alle detaljer og materialer er derfor nøje udvalgt og bearbejdet af professionelle håndværkere og DS-eksperter, hvilket giver DS 7 CROSSBACK sit luksuriøse og ekstravagante design. Flere af elementerne, der indgår i DS Automoblies design-signaturer, er udarbejdet i hånden for at sikre den høje standard, som DS Automobiles kunder fortjener og er kommet til at forvente af brandet.

KOMPROMISLØS KVALITET

DS Automobiles har en stolt tradition for høj kvalitet og mesterligt håndværk. Alle detaljer og materialer er derfor nøje udvalgt og bearbejdet af professionelle håndværkere og DS-eksperter, hvilket giver den DS 7 CROSSBACK sit luksuriøse og ekstravagante design. Flere af elementerne, der indgår i DS Automoblies design-signaturer, er udarbejdet i hånden for at tilsikre den høje standard, som DS Automobiles kunder fortjener og er kommet til at forvente
af brandet.

ET FÆNGSLENDE BLIK

ET FÆNGSLENDE BLIK

DS ACTIVE LED VISION forener design og teknologi. Siden DS Automobiles så dagens lys for første gang i 1955, har lyssignaturen udgjort et af kerneelementerne i brandets design og været med til at løfte sikkerhedsstandarden i hele branchen. Det banebrydende design er derfor lige så funktionelt, som det er iøjenfaldende.

Baglygterne på DS 7 CROSSBACK bidrager til lyssignaturens styrke og originalitet og inkorporerer et tredimensionelt design, som giver bilen en helt særlig fremtoning. De er baseret på en Full 3D LED-teknologi inspireret af konceptbilen DS E-TENSE, der så dagens lys på den internationale biludstilling i Geneve marts 2016.

ET FÆNGSLENDE BLIK