DEN NYE DS 7

DEN NYE DS 7
DEN NYE DS 7

FASCINERENDE

Et nyt karismatisk design

Oplev den nye DS 7; en raffineret og forførende SUV med elegante og dynamiske linjer.

OPLEV DEN NYE DS 7

ELEGANT & DYNAMISK

En moderne SUV, som forener avanceret teknologi med enestående komfort og køreglæde.

Motorudvalg til den nye DS 7

PLUG-IN HYBRID

E-TENSE 360 HK 4×4 Automatgear
E-TENSE 225 HK Automatgear

UDVENDIGT DESIGN

Den nye DS 7 har fået en helt ny intens stil, som er en kombination af en dynamisk silhuet og en nydesignet front, der giver en markant karakter. De nye baglygter harmonerer med bilens designlinjer og matcher frontens nye lyssignatur.

Et nyt spændende look*

Et nyt spændende look*

Lyssignaturen giver den nye DS 7 et skarpt og særligt look, der understreges af DS PIXEL LED VISION 3.0 og DS LIGHT VEIL sammen med det nye kølergitter.

*DS PIXEL LED er tilgængeligt på Performance Line+ og Rivoli

Et nyt spændende look*
Rene og dynamiske linjer

Rene og dynamiske linjer

Designet på den nye DS 7 består af raffinerede linjer, der udtrykker styrke og elegance.

Nye lygter med vinkel-mønster

Nye lygter med vinkel-mønster

Full LED baglygterne med vinkel-mønster er en del af den nye letgenkendelige lyssignatur.

Nye lygter med vinkel-mønster

INDVENDIGT DESIGN

Eksklusivt læderinteriør

Eksklusivt læderinteriør

Interiøret i den nye DS 7 er elegant ned i mindste detalje med en flot finish og eksklusive materialer. Lad dig imponere af det stilfulde univers og materialerne, der tager udgangspunkt i gamle håndværkstraditioner og fransk elegance.

 *Tilgængeligt på Rivoli

B.R.M. R180 ur*

B.R.M. R180 ur*

B.R.M R180-uret, der er designet i samarbejde med B.R.M Chronographes, vipper op fra instrumentbordet, når bilen startes. Med visere, der automatisk indstiller sig korrekt, forenes teknologi og elegant design.

*Tilgængeligt på Rivoli

B.R.M. R180 ur*
Læderrat

Læderrat

Kørekomforten mærkes på første hånd, når du mærker det bløde læder, som rattet er beklædt med. Læderet er bearbejdet af vores designere og forsynet med kromdetaljer.

» Clous de Paris « mønster

» Clous de Paris « mønster

Til udsmykning af interiøret har vores designere indtænkt detaljer fra urmagernes verden med inspiration fra « Clous de Paris » indgraveringsmønsteret.

» Clous de Paris « mønster

DEN DIGITALE OPLEVELSE

I den nye DS 7 har vi skabt en high-tech førerplads, hvor du kan fordybe dig i kørslen. Den 12,3’’ digitale instrumentgruppe og den store 12’’ HD skærm er let af aflæse, hvilket giver endnu højere komfort, og med nogle få fingertryk har du let adgang til informationer, når du er på farten.

DS IRIS SYSTEM er vores nye intuitive, ergonomiske informationssystem, der let kan brugerdefineres. Det består af en Touch Screen med personlig assistent og stemmestyring.

E-TENSE 360 HK 4X4

Ekspertviden

Med erfaring og ekspertise fra Formule-E engagementet og 2 vundne mesterskaber har ingeniørerne bag DS PERFORMANCE indbygget nye teknologier i DS 7 E-TENSEs motor, der stammer fra bilsporten.

Kraftfuldt 4×4

Når SPORT-indstillingen er aktiveret gør den samlede ydelse fra de to elmotorer og benzinmotoren det muligt at opnå 360 HK og et moment på 520 Nm.

E-TENSE teknologi

Kør blot afsted

Regenerativ bremsning

Opsamling af elektrisk energi under opbremsning

Med et enkelt tryk på din gearvælger kan du omdanne den energi, der genereres ved deceleration og opbremsning til elektricitet – og dermed forlænge den elektriske rækkevidde.

E-SAVE funktion

Programmér din elektriske kørsel

Ved hjælp af E-SAVE funktionen kan du gemme strøm til elektrisk kørsel.

Køreindstillinger

Vælg en køreindstilling

Vores E-TENSE modeller har flere køretilstande:

1. Zero emission-indstillingen er standardfunktionen og ideel til bykørsel. Du kan køre op til 65 km i E-TENSE 225 HK versionen uden at bruge en eneste dråbe benzin. Prøv en helt ny måde at køre på; med total stilhed i kabinen og en fantastisk reaktionsevne.

2. Hybridfunktionen giver mulighed for at veksle mellem at køre på el og brændstof. Dette er nyttigt både i byen og på motorvejen, og sikrer optimal anvendelse af den elektriske energi.

3. Aktivér Sport-funktionen for at frigøre hele motorpotentialet. Forbrændingsmotoren leverer fuld effekt og assisteret af de to elmotorer, er både acceleration og optræk af de dynamiske køreegenskaber helt i top.

4. 4WD-funktionen, der fås til versionen E-TENSE 4×4 360 HK, øger vejgrebet på ujævn vej og i vanskeligt terræn. Forbrændingsmotorens og elmotorens effekt overføres ensartet til alle 4 hjul, og forbedrer dermed vejgrebet på våd, mudret, snedækket eller bugtet vej.

Fordelene ved E-TENSE plug-in hybrid

Emissioner og forbrug

Med 2 motorer – én med 225 HK og en version med 4×4 og 360 HK, har vores E-TENSE modeller emissionsværdier, der starter fra 28 g CO₂ / km (med forbehold for typegodkendelsen).

Stille og komfortabel kørsel

Optimal støjdæmpning samt laminerede og lydisolerede ruder sikrer dig en rolig og fleksibel køreoplevelse i din nye DS7.