E-TENSE

EL- OG PLUG-IN HYBRIDBILER FRA DS

Fremtiden er elektrisk hos DS Automobiles, og E-TENSE er definitionen på disse elektriske visioner. Hos DS har vi altid haft fokus på komfort og køreglæde kombineret med eksklusivt fransk design og innovative teknologier.

Oplev mere om DS 7 CROSSBACK E-TENSE plug-in hybrid.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

Plug-in hybrid SUV

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 plug-in hybrid anvender den nyeste generation af elektrisk teknologi. De tre motorer – en turbo-benzinmotor og to elmotorer – som tilsammen yder 300 hestekræfter er den ultimative kombination teknik, raffinement og høj ydelse. Desuden udleder DS 7 Crossback E-TENSE plug-in hybrid kun 31 g/km CO2 under kørsel og har en rækkevidde ved elektrisk kørsel på 62 km (WLTP).

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

INNOVATIONER FRA MOTORSPORTEN

Grundet vores deltagelse i Formel E, har vores el- og plug-in hybridmodeller fået teknologier direkte fra motorsporten; f.eks. energiindvinding under bremsning.

Høj ydelse og køreglæde

Vores elbiler og plug-in hybrid biler byder på masser af køreglæde. Du får en helt ny oplevelse med et lydløst og hurtigt optræk.

Kør i byen, når det passer dig

Når du vælger en plug-in hybrid kan du frit køre rundt i byen, også selv om der er trafikbegrænsninger.

Værdierne for brændstofforbrug og CO₂-emission er oplyst i henhold til WLTP-typegodkendelsen (EU forordning 2017/948) Efter 1. september 2018 typegodkendes nye biler efter WLTP proceduren (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), som er en ny, mere realistisk testprocedure til måling af brændstofforbrug og CO₂-emission. WLTP erstatter fuldstændigt den tidligere anvendte europæiske testprocedure (NEDC). På grund af de mere realistiske testforhold vil brændstofforbruget og CO₂ emissionen målt efter WLTP proceduren i mange tilfælde være højere i sammenligning med de værdier, der måles efter NEDC proceduren. Værdierne for brændstofforbrug og CO₂ emission kan variere efter, om bilen har særligt udstyr og typen af dæk. Kontakt din forhandler for yderligere informationer.

Den elektriske rækkevidde afhænger af en række faktorer, herunder batteriets startopladning,
monteret tilbehør (efter registrering), vejrforhold, kørestil og køretøjsbelastning.
Sammenlign kun brændstofforbrug og CO2-data med andre biler, der er testet efter samme tekniske standard – WLTP.