E-TENSE

EL- OG PLUG-IN HYBRIDBILER FRA DS

Fremtiden er elektrisk hos DS Automobiles, og E-TENSE er definitionen på disse elektriske visioner. Hos DS har vi altid haft fokus på komfort og køreglæde kombineret med eksklusivt fransk design og innovative teknologier.

Oplev mere om vores nye, unikke modeller; 100% elektriske DS 3 CROSSBACK E-TENSE og DS 7 CROSSBACK E-TENSE plug-in hybrid.

SE VORES MODELLER

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

100% elektrisk

Vores 100% elektriske DS 3 CROSSBACK E-TENSE er lige så forførende og effektiv som DS 3 CROSSBACK. Nyd godt af rækkevidden på op til 320 km (WLTP) og den hurtige opladning af batteriet på dine rejser: 80% på kun 30 minutter.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

Plug-in hybrid SUV

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 plug-in hybrid anvender den nyeste generation af elektrisk teknologi. De tre motorer – en turbo-benzinmotor og to elmotorer – som tilsammen yder 300 hk er den ultimative kombination teknik, raffinement og høj ydelse. Desuden udleder DS 7 Crossback E-TENSE plug-in hybrid kun 31 g/km CO2 under kørsel og har en rækkevidde ved elektrisk kørsel på 62 km (WLTP).

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

INNOVATIONER FRA MOTORSPORTEN

Grundet vores deltagelse i Formel E, har vores el- og plug-in hybridmodeller fået teknologier direkte fra motorsporten; f.eks. energiindvinding under bremsning.

OPLEV FORDELENE VED EN RENERE BIL

Høj ydelse og køreglæde

Vores elbiler og plug-in hybrid biler byder på masser af køreglæde. Du får en helt ny oplevelse med et lydløst og hurtigt optræk. DS 3 CROSSBACK E-TENSE er CO2-neutral under kørsel, men det endelige udslip afhænger af strøm- og energiforbrug.

Kør i byen, når det passer dig

Når du vælger en plug-in hybrid kan du frit køre rundt i byen, også selv om der er trafikbegrænsninger.

Samarbejde mellem Clever og DS Automobiles Danmark

Opladning når og hvor det passer dig

DS Automobiles har valgt Clever som partner. Det giver dig ubegrænset opladning og gør det let for dig at vælge en elbil eller plugin-hybrid, da opladning altid er lige ved hånden. På den måde sparer du tid i en travl hverdag og kan nyde den elektriske mobilitet og fulde frihed.

 

Frihed til at køre og lade som du vil

Clever er fremtidens mobilitet i dag – med opladning som passer dig. Her får du energien og netværket, der gør elbilen til et nemt og åbenlyst valg i din hverdag. Og vi er med dig både hjemme og ude.

Opladning i hjemmet med Clever Unlimited

For en fast månedlig pris er du fri til at køre og lade, alt det du vil. Clever Unlimited giver dig ubegrænset opladning dér, hvor det passer dig og fuld frihed i din nye bil. Med Clever Unlimited kommer du godt fra start med din nye DS og er klar til at starte hver dag med ny energi.

*(1) Værdierne for brændstofforbrug og CO₂-emission er oplyst i henhold til WLTP-typegodkendelsen (EU forordning 2017/948) Efter 1. september 2018 typegodkendes nye biler efter WLTP proceduren (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), som er en ny, mere realistisk testprocedure til måling af brændstofforbrug og CO₂-emission. WLTP erstatter fuldstændigt den tidligere anvendte europæiske testprocedure (NEDC). På grund af de mere realistiske testforhold vil brændstofforbruget og CO₂ emissionen målt efter WLTP proceduren i mange tilfælde være højere i sammenligning med de værdier, der måles efter NEDC proceduren. Værdierne for brændstofforbrug og CO₂ emission kan variere efter, om bilen har særligt udstyr og typen af dæk. Kontakt din forhandler for yderligere informationer.

Den elektriske rækkevidde afhænger af en række faktorer, herunder batteriets startopladning,
monteret tilbehør (efter registrering), vejrforhold, kørestil og køretøjsbelastning.
Sammenlign kun brændstofforbrug og CO2-data med andre biler, der er testet efter samme tekniske standard – WLTP.