100% ELEKTRISK ELLER PLUG-IN HYBRID SUV

Fremtiden for DS Automobiles er elektrisk: Visionen definerer vi som E-TENSE.
E-TENSE modellerne er den miljøvenlige løsning, der ikke går på kompromis med hverken design, køreglæde eller komfort.

 Læs mere om de nye miljøvenlige modeller; 100% elektriske DS 3 CROSSBACK E-TENSE og DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 plug-in hybrid.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

100% elektrisk SUV

100% elektriske DS 3 CROSSBACK E-TENSE byder på samme raffinerede design, og komfortable køreoplevelse som DS 3 CROSSBACK. Rækkevidden er på helt op til 320 km*, som genereres af batteriet, der med 100 kW RAPID-opladning oplades til 80% på kun 30 minutter.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4

Plug-in hybrid SUV

Den imponerende plug-in hybrid er baseret på den nyeste generation af elektrificeret teknologi. Den elegante SUV har tre motorer; en turbo-benzinmotor og to el-motorer, som tilsammen yder 300 hk. DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 udleder kun 31g CO2/km og har en 100% elektrisk rækkevidde på 58 km*.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4
INNOVATION FRA MOTORSPORTEN

INNOVATION FRA MOTORSPORTEN

Vores E-TENSE el- og plug-in modeller er baseret på samme innovative teknologi, som vores berømte Formel-E modeller. Og med den teknologi, som i øvrigt var medvirkende til vores mesterskabstitel i 2019, kan vi opnå helt nye højder inden for elektriske biler. Med stil.


 

Samarbejde mellem Clever og DS Automobiles Danmark

Opladning når og hvor det passer dig

DS Automobiles har valgt Clever som partner. Det giver dig ubegrænset opladning og gør det let for dig at vælge en elbil eller plugin-hybrid, da opladning altid er lige ved hånden. På den måde sparer du tid i en travl hverdag og kan nyde den elektriske mobilitet og fulde frihed.

 

 


 

Frihed til at køre og lade som du vil

Clever er fremtidens mobilitet i dag – med opladning som passer dig. Her får du energien og netværket, der gør elbilen til et nemt og åbenlyst valg i din hverdag. Og vi er med dig både hjemme og ude.

Opladning i hjemmet med Clever Unlimited

For en fast månedlig pris er du fri til at køre og lade, alt det du vil. Clever Unlimited giver dig ubegrænset opladning dér, hvor det passer dig og fuld frihed i din nye bil. Med Clever Unlimited kommer du godt fra start med din nye Audi og er klar til at starte hver dag med ny energi.

*Den elektriske rækkevidde afhænger af en række faktorer, herunder batteriets startopladning,
monteret tilbehør (efter registrering), vejrforhold, kørestil og køretøjsbelastning.
Sammenlign kun brændstofforbrug og CO2-data med andre biler, der er testet efter samme tekniske standard – WLTP.