100% ELEKTRISK ELLER PLUG-IN HYBRID

Fremtiden for DS Automobiles er elektrisk. En vision som defineres i E-TENSE.
Uden at gå på kompromis med DS-fokusområderne køreglæde og komfort, der kombineres med eksklusivt, fransk design og innovativ teknologi.

Læs mere om de nye, miljøvenlige modeller – 100% elektriske DS 3 CROSSBACK E-TENSE og DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 plug-in hybrid.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

100% elektrisk

100% elektriske DS 3 CROSSBACK E-TENSE er spændende, komfortabel og højtydende som DS 3 CROSSBACK. Samtidig har du glæde af en elektrisk rækkevidde på op til 320 km* og batteriet, der oplades til 80% på kun 30 minutter.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4

Plug-in hybrid SUV

Plug-in hybrid baseret på den nyeste generation af elektrificeret teknologi. Den imponerende SUV har 3 motorer; en turbo-benzinmotor og to el-motorer, der tilsammen yder 300 hk. DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 udleder kun 31g/km CO2 og har en 100% elektrisk rækkevidde på 58 km.*

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4


 

Samarbejde mellem Clever og DS Automobiles Danmark

Opladning når og hvor det passer dig

DS Automobiles har valgt Clever som partner. Det giver dig ubegrænset opladning og gør det let for dig at vælge en elbil eller plugin-hybrid, da opladning altid er lige ved hånden. På den måde sparer du tid i en travl hverdag og kan nyde den elektriske mobilitet og fulde frihed.

 

 


 

Frihed til at køre og lade som du vil

Clever er fremtidens mobilitet i dag – med opladning som passer dig. Her får du energien og netværket, der gør elbilen til et nemt og åbenlyst valg i din hverdag. Og vi er med dig både hjemme og ude.

Opladning i hjemmet med Clever Unlimited

For en fast månedlig pris er du fri til at køre og lade, alt det du vil. Clever Unlimited giver dig ubegrænset opladning dér, hvor det passer dig og fuld frihed i din nye bil. Med Clever Unlimited kommer du godt fra start med din nye Audi og er klar til at starte hver dag med ny energi.