DS TECHEETAH bliver dobbelt holdmestre og Antonio Félix Da Costa er 2019/2020 ABB FIA Formel E-mester

Paris, 9 august 2020

Denne søndag i Berlin sikrede DS TECHEETAH-holdet og Antonio Félix Da Costa det andet mesterskab i ABB FIA Formel E. Selvom der stadig skal køres to løb, er DS Automobiles, den franske premiumproducent, mestre for andet år i træk og bekræfter dermed sin know-how inden for elektrisk mobilitet. Vi behøvede ikke at vente til de sidste to dage af løbene i ABB FIA Formel E sæson 6 for at finde ud af, om vi blev de nye mestre! DS TECHEETAH er i en position for at få kronen på søndag, gik Antonio Félix Da Costa ikke glip af sin chance i løbet af en dag, der var helt dedikeret til DS TECHEETAHs herlighed. Under kvalificeringen som i løbet var de to DS E-TENSE FE20 ufravigelige og monopoliserede de to første steder. Denne søndag aften vandt Jean-Éric Vergne løbet, mens hans portugisiske holdkammerat vandt sin første mesterskabskrone i formel E. Takket være dette vandt DS TECHEETAH også holdtitel to løb før slutningen af ​​mesterskabet. For den franske premiumproducent er den 9. august 2020 en dag, der vil forblive i brandets historie!

“Antonio Felix Da Costa, P2:” Jeg har vundet nogle vigtige løb i mit liv, men aldrig et FIA mesterskab. Dette mesterskab har 24 kørere, der er på toppen af ​​deres spil, så at vinde her er utroligt. Jeg troede, jeg arbejdet hårdt, men det var lige indtil, jeg sluttede mig DS TECHEETAH. Den første uge, jeg kom med i teamet, sagde jeg til dem ‘nu forstår jeg, hvorfor I vinder så meget’. JEV er en fantastisk holdkammerat og sådan en værdig mester, han har hjulpet mig så meget, og jeg kunne ikke have gjort det uden ham og holdet. Stor tak til alle i teamet, I er absolut utrolige. ”

“Jean-Éric Vergne, P1:” Jeg er meget glad for Antonio i dag, han har gjort et fantastisk stykke arbejde og fortjener at vinde, så hatten af til dig Antonio!
Stor tak til hele holdet og til alle omkring mig, der arbejder så utroligt hårdt hele tiden.
Vi presser hinanden til konstant at blive bedre, og vi tager altid et skridt fremad sammen. Vi har nu vundet Driver-titlen tre gange i træk og Teams-titlen, så i dag kan jeg ikke ønske andet end at fortsætte med at kæmpe med dette utrolige hold i lang tid endnu. ”