Navigation - et online navigationssystem

Få opdaterede informationer i realtid under kørslen ved hjælp af Navigation. Vores online navigationssystem med stemmestyring er let tilgængeligt fra førerpladsen og indeholder en lang række tjenester udviklet af TomTom.

Navigation fra TomTom i DS Automobiles

TRAFIKMELDINGER I REALTID

TomTom leverer alle nødvendige informationer i  realtid til optimering af din rute. Ved at vælge den hurtigste rute undgår du køkørsel, midlertidige hastighedsbegrænsninger, vejarbejde og trafikuheld, og får en mere sikker og stressfri køretur.

Navigation fra TomTom i DS Automobiles

LEDIGE PARKERINGSPLADSER

Vores online navigationssystem viser de nærmeste ledige parkeringspladser i realtid på skærmen i din bil, samt taksterne for parkering.

Navigation fra TomTom i DS Automobiles
Navigation fra TomTom i DS Automobiles

VEJRUDSIGT

Med navigationssystemets vejrudsigt overraskes du aldrig mere af snevejr eller regnvejr. Tjenesten giver dig mulighed for at være på forkant med dårligt vejr, så du får en mere sikker og afslappet kørsel.

Navigation fra TomTom i DS Automobiles

BRÆNDSTOFPRISER

Med mere end 140.000 registrerede tankstationer giver denne tjeneste dig mulighed for at spare tid og penge på turen, fordi du får vist de nærmeste tankstationers brændstofpriser i realtid på  bilens skærm.

Navigation fra TomTom i DS Automobiles

FAREZONER BY TOMTOM SERVICES

Kør trygt afsted med tjenesten Farezoner fra TomTom Services». Navigationssystemet advarer dig via en lydalarm og en meddelelse på skærmen om zoner, hvor du skal have øget opmærksomhed, og om alle typer fartkameraer (faste og mobile). Informationer om nye farezoner og fartkameraer indrapporteres af vores brugere, hvorefter de hurtigt kontrolleres og deles med dig. Tjenestens tilgængelighed afhænger af lovbestemmelserne i det pågældende land.

 

*Farezoner by TomTom Services: Kun tilgængelig hvis landets lovgivning tillader det.

LADESTATIONER

For at sikre dig en mere behagelig kørsel informerer denne tjeneste dig i realtid om tilgængelige og kompatible ladestationer i nærheden*. Der vises kun informationer om ladestationer, som vi har et samarbejde med.

For at gøre det endnu nemmere, kan du downloade appen Free2Move Services og abonnere på Charge My Car. Ved at abonnere på denne tjeneste, får du adgang til det største netværk af offentlige ladestandere i Frankrig og i Europa og kan betale direkte via appen.

* Afhængigt af ladestationerne

OPDATERING AF MULTIMEDIESYSTEMET

Vejnettet ændres konstant, og for at tage højde for det, medfølger der 4 gratis kortopdateringer årligt,  når du køber en DS med Online Navigation.

INTERNETFORBINDELSE

Vores nyeste modeller indeholder et 3G SIM-kort, der giver mulighed for geolokalisering af din bil. Navigationssystemet kræver intet internetabonnement fra din side, heller ikke i udlandet.

SÅDAN FÅR DU ET ABONNEMENT

Der er inkluderet 3 års abonnement på tjenesterne i DS Connect Nav Pack i bilens købspris. Du kan til enhver tid forlænge tjenesterne online ved at klikke her eller via din MyDS konto.