Tryghedsaftale er en forsikring, der dækker fejl og indefrakommende skader på både elektriske og mekaniske dele – f.eks. på navigation, kobling, gearkasse, airconditionanlæg og motor. Forsikringen dækker til og med bilens 7. år eller til den har kørt 150.000 km – alt efter, hvad der kommer først.

 

Køb din tryghedsaftale her

 

SÅDAN KØBER DU EN TRYGHEDSAFTALE

SÅDAN KØBER DU EN TRYGHEDSAFTALE

DU KØBER EN TRYGHEDSAFTALE GENNEM ÉN ENKELT BETALING

Prisen afhænger af din bilmodel, og hvor gammel din bil er. Vær opmærksom på at forsikringen først dækker fra købsdatoen, det vil sige at fejl, som er opstået inden købsdatoen, ikke er dækket. Derfor giver det mening at købe forsikringen så tidligt som muligt. Tryghedsaftale kan endda medfinansieres i dit bilkøb – nemt og enkelt.

Du kan se prisen på netop din bil og købe forsikringen online herunder, hvor du efter købet af din forsikring vil modtage en bekræftelsesmail med din forsikringspolice. Du er også velkommen til at købe forsikringen hos din nærmeste DS-forhandler eller -værksted.

Se prisen på din tryghedsaftale og køb den her

Du kan også købe forsikringen hos alle DS-forhandlere og -værksteder*.

FIND FORHANDLER

 

STYRKER DIN BILS GENSALGSVÆRDI

Udover trygheden mod mekaniske og elektriske fejl styrker en Tryghedsaftale også din bils potentielle gensalgsværdi. Forsikringen følger nemlig din bils stelnummer. Det betyder, at din bil er et godt og trygt køb, hvis du vælger at sælge den. Det er nemt at videregive forsikringen til en ny ejer, og det koster ikke noget.

 

INGEN EKSTRAOMKOSTNINGER

Originale reservedele og udgifter til arbejdsløn er inkluderet i forsikringen. Herudover er der ingen selvrisiko. Derfor undgår du ekstraomkostninger i forbindelse med udbedring af fejl.

HAR DU BRUG FOR MERE INFORMATION?

Vi har lavet et faktaark, der giver dig et overblik over forsikringens dækning, som du kan se ved klik på linket herunder.

SE FAKTAARK (IPID)

VIL DU OVERDRAGE FORSIKRINGEN?

Har du allerede en Tryghedsaftale (tidligere kaldt KøbsTryghed Plus), og vil du overdrage den til ny ejer?

VIL DU VIDE MERE?

mail tryghedsaftale@wia.dk eller telefon 88139376

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på ovenstående mail og telefon.

 

SE FORSIKRINGSVILKÅR

 

*En Tryghedsaftale tilbydes i samarbejde med QBE Denmark, filial af QBE Europe SA/NV, Belgien, CVR: 39800985, Vester Farimagsgade 7, 6, 1606 København V. Forsikringsprisen er inklusiv alle afgifter og gebyrer. Der dækkes med de forbehold og undtagelser, der følger af forsikringsvilkårene. Tryghedsaftale tilbydes kun ved registrering til privat anvendelse i Motorregistret.