June 19, 2015

19. JUNI 2015 : DS OG VIRGIN RACING ANNONCERER DERES PARTNERSKAB VED FORMEL E-MESTERSKABET

19. JUNI 2015 : DS OG VIRGIN RACING ANNONCERER DERES PARTNERSKAB VED FORMEL E-MESTERSKABET

Inden for dette nye partnerskab vil DS-mærket via Motorsport-holdet bibringe sin teknologiske ekspertise inden for forskning og udvikling af racerbiler.

Målet tilknyttet strategien for dannelsen af Virgin Racing Engineering er at give DS Virgin Racing erfaring med racerløb og ekspertise inden for design og koordinering, hvilket vil gøre det muligt at konkurrere på allerhøjeste niveau og derved vinde mesterskaberne.

INSIDE-DS_Virgin_Racing-formule-eAlex Tai, ansvarlig for team Virgin Racing, har udtalt følgende om partnerskabet: “Vores samarbejde med DS-mærket er ikke blot et partnerskab mellem to forbløffende mærker, men også en glimrende lejlighed til at demonstrere vores intention om at vinde FIA Formel E-mesterskabet. Derudover illustrerer det vores ambitioner om at være på forkant med de nye avantgarde-teknologier inden for Formel E for at bidrage til overførslen af teknologi til serieproducerede biler.”

Sir Richard Branson, grundlæggeren af Virgin-gruppen, tilføjede: “Jeg er meget begejstret for, at Virgin Racing har fundet en partner med en kaliber som DS-mærket. I sæson 1 har Formel E demonstreret sin vision om at skabe spændende og opsigtsvækkende racerløb, der er tæt på sine fans, og hvor næsten alle teams kan vinde. Nu er jeg spændt på at fortsætte på samme måde i sæson 2 sammen med vores nye partner, DS-mærket, med det formål at vinde flere mesterskaber. Jeg er meget glad for, at Virgin Racing spiller en vigtig rolle i en af Formel E-missionerne, som er at tiltrække de store bilproducenter til motorsporten, for at den udviklede teknologi kan anvendes i biler, som vi alle sammen kan køre. Dette partnerskab vil uden tvivl blive en stor succes, både inden for racerløbene og sin rolle som katalysator for udvikling af fremtidens elektriske biler.”

INSIDE_DS_Virgin_Racing