GÅ TIL INDHOLD

TEKNOLOGIER

DS teknologier og innovationer
Hos DS Automobiles afspejler de anvendte teknologier og innovationer mærkets ekspertise og knowhow. Modellerne fra DS Automobiles er udstyret med de bedste teknologier til at sikre en unik, komfortabel og sikker køreoplevelse.
Effektive teknologier

DS modellerne er forsynet med teknologier, som sikrer energieffektiv kørsel uden at gå på kompromis med ydeevne og køreglæde. E-TENSE teknologien, der findes i nye DS elbiler og plug-in hybridbiler er et billede på fremtidens elektriske mobilitet.

 

Vores PureTech og BlueHDi-motorer er derudover sat ned i vægt og størrelse.

Førerassistentsystemer

DS Automobiles anvender en lang række førerassistentsystemer, så du kan opnå  en tryg og sikker kørsel. Via det udvidede head up-display* får du informationer om kørslen uden at skulle tage øjnene fra vejen - og parkeringshjælp* gør både parallelparkering og parkering i bås let som en leg. Andre DS førerassistentsystemer yder sikkerhed, f.eks. DS Night Vision*, som opdager og advarer om farer i god tid og derfor gør det trygt at køre i mørke.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

Teknologier der øger kørekomforten

De mange nye teknologier har til formål at give dig kompromisløs komfort og fantastiske køreoplevelser bag rattet i din DS. Hvad enten du åbner din DS ved hjælp af den nøglefri adgang og start*, nyder den gode lyd fra FOCAL Electra® HiFi-systemet* eller komforten i kabinen med DS Air ventilationssystemet*, supporterer vores teknologier dig uden at gå på kompromis med hverken bilens ydeevne eller design.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS konceptbiler
DS konceptbiler er baseret på avancerede teknologier og banebrydende design, og er ægte kunstværker med en unik og futuristisk æstetik. Konceptbilerne DS E-TENSE Performance, DS X E-Tense og DS E-TENSE har 100% elektriske motorer, der sikrer enestående acceleration og performance. Konceptbilen DS Aero Sport Lounge har en elegant silhuet og aerodynamiske egenskaber. Alle DS konceptbiler er udtryk for nye visioner for fremtidens biler fra DS Automobiles.