July 24, 2017

DS VIRGIN RACING TAGER ANDEN SEJR I HUS I NEW YORK

DS VIRGIN RACING TAGER ANDEN SEJR I HUS I NEW YORK

Den britiske Formel E kører, Sam Bird, hev afgørende point hjem og er nu for alvor med i kampen om den samlede podieplads.

Sam Bird sikrede i New York en afgørende sejr til DS Virgin Racing teamet. “Jeg er stadig i chok!” sagde Bird, umiddelbart efter løbet. “Sikke en weekend det har været og sikke en bil DS Virgin Racing fyrene har givet mig. Med det længere løb i dag troede jeg det ville være svært, men vi klarede det så godt. Pitstop var et centralt punkt, men vi timede det også bare så godt. Jeg er bare glad for alle i teamet, især ingeniører og mekanikere, der har arbejdet så hårdt for dette.”

Teamchef Alex Tai sagde: “det har været en helt fantastisk weekend for holdet og alle vores partnere. At være det første hold til at vinde i New York er utrolig, men at gøre det igen er utænkeligt! Sam og Alex gjorde et utroligt stykke arbejde, ligeledes gjorde alle mekanikere og ingeniører, og viste sandt potentiale i bilen. Nu er det til Canada og at afslutte sæsonen på toppen.”

Xavier Mestelan Pinon, DS Performance direktør, tilføjede: “Dette er en fantastisk præstation for DS Virgin Racing team. Denne weekend viste vi, at vores bil er hurtig i kvalifikationen og også meget effektiv med hensyn til energiforbrug. Dette er resultatet af hårde R & D tests. Jeg vil gerne sige en stor tak til DS Performance team og PSA Motorsport Division for deres arbejde.”

2017 FIA Formula E New York ePrix (Rd 10) – Race Results
1. Sam Bird, DS Virgin Racing, 49 laps
2. Felix Rosenqvist, Mahindra, +11.381s
3. Nick Heidfeld, Mahindra, +12.319s
4. Pierre Gasly, Renault e.dams, +12.355s
5. Lucas di Grassi, ABT Schaeffler Audi Sport, +23.451s
6. Nicolas Prost, Renault e.dams, +30.470s
7. Tom Dillmann, Venturi, +41.862s
8. Jean-Eric Vergne, TECHEETAH, +52.292s
9. Robin Frijns. Andretti Formula E, +1:00.475s
10. Jérôme D’Ambrosio, Faraday Future Dragon Racing, +1:12.659s