EN OPLEVELSE FOR SANSERNE

EN HØJTEKNOLOGISK FØRERPLADS

EN HØJTEKNOLOGISK FØRERPLADS

Instrumentbordet er udstyret med en 12″ digital skærm, som styres direkte fra rattet. Skærmen indeholder op til 6 tilgængelige funktioner – herunder DS CONNECTED PILOT* og DS NIGHT VISION*.

* Option

EN HØJTEKNOLOGISK FØRERPLADS
ELEGANTE HJÆLPEFUNKTIONER

ELEGANTE HJÆLPEFUNKTIONER

Med den store, centralt placeret 12″ HD Touch Screen er det muligt at få direkte adgang til bilens mange funktioner for komfort og opkoblingsmuligheder. Herunder adgang til din Smartphone via Bluetooth® og bilens Mirror Screen** funktioner (MirrorLink®, Apple CarPlayTM, etc.).

** Kræver en kompatibel smartphone

DS SIKKERHEDSSYSTEMER

DS NIGHT VISION*: Se i mørke

DS NIGHT VISION sikrer føreren et optimeret nattesyn og gør det nemmere at læse vejen og dens farer. Et infrarødt kamera, der er placeret i kølergitteret, registrerer fodgængere og dyr på vejbanen op til 100 m fremme. Føreren kan se et billede af vejen i det digitale cockpit, hvor diverse farer først vises indrammet i gult og dernæst i rødt sammen med et lydsignal – afhængigt af hvor kritisk faren er, så føreren kan nå at reagere og dermed forhindre ulykken.

* Option / Afhænger af udstyrsniveau

DS DRIVER ATTENTION MONITORING : Altid fuld opmærksomhed

Med DS DRIVER ATTENTION MONITORING har DS 7 CROSSBACK teknologien til at registrere ethvert fald i førerens opmærksomhed og koncentration. Et infrarødt kamera placeret over rattet kombineret med et kamera øverst i forruden sørger for konstant overvågning af øjnene (blinken ved træthed), ansigtet (blikkets retning), hovedbevægelser (distraktion) og bilens løbslinje i forhold til vejstriberne. Så snart DS DRIVER ATTENTION MONITORING registrerer en uregelmæssighed på et af disse områder, udløser det automatisk et lydsignal, og en advarsel vises på den centrale skærm. Både dag og nat.

DS ACTIVE LED VISION : Et fængslende blik

DS ACTIVE LED VISION forener design og teknologi. Siden DS Automobiles så dagens lys for første gang i 1955, har lyssignaturen udgjort et af kerneelementerne i brandets design og været med til at løfte sikkerhedsstandarden i hele branchen. Det banebrydende design er derfor lige så funktionelt, som det er iøjnefaldende.

KOMFORT, RUMMELIGHED OG NYESTE TEKNOLOGIER

I DS7 CROSSBACK kan passagererne slappe af og nyde godt af den gode plads og den nyeste teknologi

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION : Det 21. århundredes affjedring

DS Automobiles udviklede i 1950’erne den hydropneumatiske affjedring, som tog verden med storm. Inspireret af dette har DS Automobiles ingeniører udviklet DS Active Scan Suspension* til den nye DS 7 CROSSBACK. Den nye banebrydende teknologi benytter et kamera, der er placeret bag forruden og er elektronisk forbundet med affjedringssystemet, samt de fire vognhøjdesensorer og gyrosensoren, til at analysere vejens beskaffenhed og bilens reaktioner i form af hastighed, ratvinkel, bremser m.m. Disse data sendes i realtid til en styreboks, der sørger for at tilpasse affjedringen på alle fire hjul og dermed sikre dig maksimal kørekomfort.

*Afhænger af udstyrsniveau

HiFi System FOCAL Electra® : Ren & klar lyd

Til den nye DS 7 CROSSBACK har DS Automobiles valgt et HiFi-System udviklet af Focal®, som er Frankrigs førende producent af akustiske løsninger og HiFi-systemer til biler. Lydsystemet hedder Focal® ELECTRAtm Premium HiFi System* og er udviklet specielt til den nye DS 7 CROSSBACK. Det inkluderer bl.a. 14 højttalere og en subwoofer, der er omhyggeligt fordelt i kabinen med henblik på at give passagererne den bedst mulige lydoplevelse.

* Option / afhænger af udstyrsniveau

DEN SELVKØRENDE BIL ER NÆR!

DS CONNECTED PILOT.

Med DS CONNECTED PILOT kommer vi endnu et skridt nærmere den selvkørende bil. Som den første bil i sin klasse assisterer DS CONNECTED PILOT føreren ved at opretholde en sikker afstand til alle forankørende biler og sikrer, at bilen forbliver i midten af vejbanen. Systemet virker ved hastigheder mellem 0 og 180 km/t og er i stand til at styre fuldstændige stop- og genstartsfaser, hvilket er meget nyttigt ved trafikpropper og motorvejskørsel. Føreren kan til enhver tid genoptage kontrollen ved at anvende bremserne, justere på rattet eller deaktivere systemet.

* Option / Afhænger af udstyrsniveau

DS PARK PILOT * :  nem og enkelt parkering

Med DS PARK PILOT kan DS 7 CROSSBACK selv registrere en parkeringsplads svarende til bilens mål ved ganske enkelt at køre forbi den med en hastighed på maks. 30 km/t. Med det innovative system kan bilen både parallelparkere og parkere i bås uden at føreren rører rattet eller pedalerne. DS 7 CROSSBACk er den første bil i sin klasse til at introducere en parkeringsassistent, hvor du hverken behøver at justere på rattet eller hastigheden**.

* Option
** Fås kun til automatgearkasse