Wild Rubis

Wild Rubis

Fransk Luksus

wild-rubis-concept-car-silhouetteDen uforlignelige silhuet forener SUV’ens kraftfulde linjer med DS-seriens raffinerede træk. Rebelsk og utæmmet, men også perfektionistisk og sofistikeret. Dens kraftoverskud står i kontrast til de fyldigt svungne linjer og forførende detaljer. Den nye stilfulde silhuet har en unik kromsignatur langs taget i form af tagbøjlerne, der grafisk understreger indtrykket af kraft og fremdrift. Tagbøjlerne indrammer hækspoileren og bagruden for at forsvinde ned i karrosseriet i den skulpturelle bagskærm.

Hypnotisk Blik

wild-rubis-concept-car-lightFronten kendetegnes ved et kølergitter, der har fået en tredimensionel form. Kølergitteret prydes af DS-logoet, som understreges af en lysstribe. Kølergitteret går i ét med forlygterne, der udelukkende har LED-lys. Forlygterne er absolut noget for sig selv. De rummer tre mobile lysmoduler og kantes forneden af en levende blinklysstribe. Det hele indrammes af en lysende signatur af form som en stemmegaffel. Virkelig en perle, som giver Wild Rubis et stærkt og indtrængende blik.

Unik Signatur

wild-rubis-concept-car-rearBaglygterne er integreret i den brede bagklap på en ny måde. Som et smykke er baglygternes glas indrammet af en kromkant, der understreger lyssignaturen. Et fint lysspil omkring DS-logoet skaber en perfekt dybdevirkning. Den skulpturelle bagklap understreges af en kromliste nederst med integreret dobbelt udstødning.

Essensen af DS brandet

wild-rubis-concept-car-dsMed omhyggelig formgivning ned til mindste detalje løfter konceptbilen Wild Rubis arven fra DS årgang 1955 og viderefører på smukkeste vis DS-seriens raffinerede stil. Denne konceptbil er essensen af alle de træk, der får DS-mærket til at skille sig ud. Blandt de mest fremtrædende kan nævnes kromsignaturen langs taget, de forskellige skulpturelle detaljer i metalelementerne, lyssignaturerne for og bag foruden finishen på de fine materialer og fælgenes guilloché-mønster.

Hybrid plug-in teknologi

wild-rubis-concept-carKonceptbilen Wild Rubis er en fuldhybrid med plug-in og dermed meget miljøvenlig. Drivlinjen er udstyret med en 1.6 THP benzinmotor med 225 hk kombineret med en elmotor med 70 hk placeret i bagtøjet. Elmotoren strømforsynes af lithium-ion-batterier, der kan genoplades med strøm fra en stikkontakt i hjemmet.