DS 7 CROSSBACK E-TENSE

Kompromisløs plug-in hybrid

DS 7 CROSSBACK E-TENSE
DS 7 CROSSBACK E-TENSE

INTENS KØREGLÆDE

INTENS KØREGLÆDE

DS 7 CROSSBACK E-Tense fås med op til 300 hk og med 4-hjulstræk (kun ved 300 hk). DS 7 CROSSBACK E-Tense udleder 32 g/km COog har en 100 % elektrisk rækkevidde på 62 km (jf. WLTP). DS giver 8 år eller 160.000 kilometers garanti på drivbatteriet, så du kan køre med ro i sjælen.

INTELLIGENS OG YDEEVNE

INTELLIGENS OG YDEEVNE

Vores E-Tense plug-in hybrid anvender den ultimative teknologiske know-how til at levere ydelser helt uden sidestykke. E-Tense teknologien, der kombinerer den elektriske funktion med brændstoffunktionen, hjalp os bl.a. med at vinde Formel E-mesterskabet. Hver gang du træder på speederen, føler du en stor køreglæde.

INTELLIGENS OG YDEEVNE

KOMPROMISLØS KVALITET

DS Automobiles har en stolt tradition for høj kvalitet og håndværk. Alle detaljer og materialer er derfor nøje udvalgt og bearbejdet af professionelle håndværkere og DS-eksperter, hvilket giver den nye DS 7 CROSSBACK sit luksuriøse og ekstravagante design.

DS Automobiles har en stolt tradition for høj kvalitet og mesterligt håndværk. Alle detaljer og materialer er derfor nøje udvalgt og bearbejdet af professionelle DS-eksperter, hvilket giver den nye DS 7 CROSSBACK sit luksuriøse og ekstravagante design.

SPAR PÅ ENERGIEN MED E-SAVE

Med denne funktion er det muligt at gemme energi til 100% elektrisk kørsel på de sidste kilometer af din tur.

REGENERERENDE BREMSNING

Når du sænker hastigheden, omdannes hjulenes kinetiske energi til elektricitet. Du øger derved batteriernes aktionsradius.

ELEGANTE HJÆLPEFUNKTIONER

ELEGANTE HJÆLPEFUNKTIONER

Med den store, centralt placeret 12″ HD Touch Screen er det muligt at få direkte adgang til bilens mange funktioner for komfort og opkoblingsmuligheder. Herunder adgang til din Smartphone via Bluetooth® og bilens Mirror Screen** funktioner (MirrorLink®, Apple CarPlayTM, etc.).

** Kræver en kompatibel smartphone

ELEGANTE HJÆLPEFUNKTIONER
KØREPROGRAMMER

KØREPROGRAMMER

CO2-neautral under kørsel*

Med eletrisk-programmet, der altid vælges som standard, er det muligt at foretage de fleste ture mellem bolig og arbejdsplads, uden at bruge brændstof.

*Bilen er CO2-neutral under kørsel, men det endelige udslip afhænger af strøm- og energiforbrug.

Hybridfunktion

Hybridfunktionen, der er konstrueret til automatisk at styre de forskellige drivmidler, 100% elektrisk kørsel, 100% kørsel på benzin eller en blanding af de to – hvis situationen kræver det – forener effektivitet og fleksibilitet.

Sportsfunktion

I sportsfunktionen kan du udnytte DS 7 CROSSBACK E-Tense’s mange muligheder med en tilpasset strategi for speederen, gearkassen, styretøjet og den variable affjedring.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Det 21. århundredes affjedring

DS Automobiles udviklede i 1950’erne den hydropneumatiske affjedring, som tog verden med storm. Inspireret af dette har DS Automobiles ingeniører udviklet DS Active Scan Suspension* til den nye DS 7 CROSSBACK. Den nye banebrydende teknologi benytter et kamera, der er placeret bag forruden og er elektronisk forbundet med affjedringssystemet, samt de fire vognhøjdesensorer og gyrosensoren, til at analysere vejens beskaffenhed og bilens reaktioner i form af hastighed, ratvinkel, bremser m.m. Disse data sendes i realtid til en styreboks, der sørger for at tilpasse affjedringen på alle fire hjul og dermed sikre dig maksimal kørekomfort.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
DS CONNECTED PILOT*

DS CONNECTED PILOT*

Med DS CONNECTED PILOT kommer vi endnu et skridt nærmere den selvkørende bil. Som den første bil i sin klasse assisterer DS CONNECTED PILOT føreren ved at opretholde en sikker afstand til alle forankørende biler og sikrer, at bilen forbliver i midten af vejbanen. Systemet virker ved hastigheder mellem 0 og 180 km/t og er i stand til at styre fuldstændige stop- og genstartsfaser, hvilket er meget nyttigt ved trafikpropper og motorvejskørsel. Føreren kan til enhver tid genoptage kontrollen ved at anvende bremserne, justere på rattet eller deaktivere systemet.

*Option / Afhænger af udstyrsniveau

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

Et fængslende blik

DS ACTIVE LED VISION forener design og teknologi. Siden DS Automobiles så dagens lys for første gang i 1955, har lyssignaturen udgjort et af kerneelementerne i brandets design og været med til at løfte sikkerhedsstandarden i hele branchen. Det banebrydende design er derfor lige så funktionelt, som det er iøjnefaldende.

DS ACTIVE LED VISION
DS PARK PILOT*

DS PARK PILOT*

Nem og enkel parkering

Med DS PARK PILOT kan DS 7 CROSSBACK selv registrere en parkeringsplads svarende til bilens mål ved ganske enkelt at køre forbi den med en hastighed på maks. 30 km/t. Med det innovative system kan bilen både parallelparkere og parkere i bås, uden at føreren rører rattet eller pedalerne. DS 7 CROSSBACK er den første bil i sin klasse til at introducere en parkeringsassistent, hvor du hverken behøver at justere på rattet eller hastigheden**
*Option/ Fås kun til automatgearkasse

LADETID

Beregn ladetiden ud fra batteriets ladeniveau

Din el eller plug-in hybridbils rækkevidde afhænger af forskellige faktorer, så som vejrforhold, bilens hastighed og din kørestil.

Opladning til DS 7 CROSSBACK E-TENSE

Opladning til DS 7 CROSSBACK E-TENSE

Du kan få ubegrænset opladning til en fast månedlig pris til din DS 7 CROSSBACK E-TENSE plug-in hybrid hjemme, ude og på farten. Med opladning fra Clever har du nemlig mulighed for, at få installeret en ladeboks hjemme, og lade ubegrænset på ladeboksen og på netværket til en fast månedlig pris. Så er du klar til at starte hver dag med fuldt batteri.  

Opladning til DS 7 CROSSBACK E-TENSE