DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

PLUG-IN HYBRID

Med 300 hk og firehjulstræk er DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 indbegrebet af power og fleksibilitet. Ved 100% elektrisk kørsel kan du køre op til 62 km* (WLTP), hvilket oftest er tilstrækkeligt til den daglige kørsel mellem hjem og arbejde.

Med DS 7 CROSSBACK E-TENSE PLUG-IN HYBRID har DS Automobiles taget et stort skridt inden for fremtidens teknologi. De 2 elmotorer, der er placeret på hver sin aksel, har en kombineret effekt på 80 kW og en rækkevidde på op til 62 km (WLTP). De forsynes af den nyeste generation af batterier, der er så kompakte, at de nemt kan være under bagsæderne, uden at det går ud over pladsen i kabinen og bagagerummet.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE plug-in hybrid

DS 7 CROSSBACK E-TENSE plug-in hybrid - nu med 225 HK

Oplev vores nye plug-in hybrid med 225 HK. Kombinationen af vores 180 HK benzinmotor og elmotoren, som er placeret på forakslen. Giver en samlet effekt på 225 HK. Elmotoren yder alene 110 HK og giver en elektriskrækkevidde på 62 km jf. WLTP. Batteriet er af den nyeste generation, og er placeret under bagsædet. Det giver en bedre udnyttelse af pladsen og sikre, at du ikke mister opbevaringsplads i bilen.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE plug-in hybrid

FLYT GRÆNSER MED VORES TEKNOLOGIER

Skift til energisparefunktion

DS 7 CROSSBACK E-TENSE

BREMS FOR AT OPLADE BATTERIERNE

Regenerativ bremsning

Den regenerative bremsefunktion, som er inspireret af og testet i Formel E, omdanner kinetisk energi til elektricitet under bremsning, og øger dermed batteriernes rækkevidde. Du kan aktivere funktionen med et enkelt tryk på gearvælgeren og øge bilens rækkevidde med op til 20%.

VÆLG DEN DRIVE MODE, DER PASSER DIG BEDST

Drive mode

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 har fire drive modes:

I HYBRID mode anvendes både elmotoren og forbrændingsmotoren. Det er nyttigt både i byen og på motorvejen og giver optimal anvendelse af den elektriske energi.

100% ELECTRIC mode, der er standardfunktionen, er perfekt til bykørsel. Du kan køre mere end 62 km med 100% el-kørsel. Og du får en helt ny oplevelse; komplet stilhed i kabinen og et lynhurtigt optræk.

Aktiver SPORT mode for at frigøre det fulde potentiale i din DS 7 CROSSBACK E-TENSE PLUG-IN HYBRID. Forbrændingsmotoren leverer sin fulde effekt og får hjælp af de 2 elmotorer. Træd speederen i bund – det er maksimal køreglæde.

I 4×4 eller 4WD mode optimeres vejgrebet både på almindelige veje og i vanskeligt terræn. Motorens kræfter fordeles ligeligt på alle fire hjul og forbedrer vejgrebet betydeligt, uanset om vejen er bugtet, våd, mudret eller dækket af sne.

GEM STRØM TIL SENERE BRUG

GEM STRØM TIL SENERE BRUG

E-SAVE funktion

E-SAVE funktionen gemmer strømmen i batterierne til senere brug. Denne funktion er særlig nyttig, hvis du planlægger at køre ind i et område med trafikbegrænsninger, forbeholdt “rene” biler.

Kortet på touch-skærmen i din DS 7 CROSSBACK E-TENSE plug-in hybrid viser dig i realtid hvor langt, du kan køre i elektrisk mode, og hvor du kan finde ladestationer undervejs.

GEM STRØM TIL SENERE BRUG
DS 7 Crossback, Personbil

RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

Det er vigtigt, at du husker at oplade din plug-in hybridbil regelmæssigt, hvis du vil have fuldt udbytte af den.

NEM OPLADNING AF DIN PLUG-IN HYBRID

Ladeløsninger

HURTIG OPLADNING

Hurtig opladning hjemme

Du kan oplade din DS 7 CROSSBACK E-TENSE plug-in hybrid hurtigt og sikkert med Clevers ladeboks. En fuld opladning tager ca. 4 timer.

VEJEN TIL EN PROBLEMFRI KØRETUR

VEJEN TIL EN PROBLEMFRI KØRETUR

Opladning undervejs

Charge My DS Pass giver adgang til at finde og vælge ladestandere, der er kompatible med din bil. Med vores ladepas får du adgang til et netværk bestående af mere end 100.000 ladestandere i hele Europa.

TÆNK AT KUNNE OPLADE HVOR SOM HELST

TÆNK AT KUNNE OPLADE HVOR SOM HELST

Ladekabler

DS 7 CROSSBACK E-TENSE plug-in hybrid leveres med 2 ladekabler. Det sikrer nem tilslutning både hjemme og på farten.

Med et type 2 ladekabel kan du oplade batteriet i din plug-in hybridbil via en helt almindelig stikkontakt.

Med et type 2 ladekabel kan du tilslutte din plug-in hybrid til en Clever ladeboks, som er en hurtig ladeboks.  Dette kabel er også kompatibelt med flere offentlige ladestandere.

TÆNK AT KUNNE OPLADE HVOR SOM HELST

MYDS APP

En app, der styrer det hele

Information om rækkevidde

Med MyDS smartphone appen kan du se den aktuelle rækkevidde for din plug-in hybrid. Når din bil oplades, kan du se hvor hurtigt den lader samt den resterende ladetid.

Fjernaktiveret opladning

Du kan anvende MyDS appen til at fjernaktivere en opladning eller programmere starttidspunktet for en opladning. Det er især nyttigt at kunne programmere opladningen til at starte på det tidspunkt, hvor el-priserne er mest fordelagtige.

Forvarmning/-køling

Der er mulighed for at programmere varmesystemet eller klimaanlægget, så kabinen har en behagelig temperatur, når du skal afsted. Funktionen påvirker ikke batteriets rækkevidde, hvis batteriet er under opladning mens bilen forvarmes/-køles.

OPLEV FORDELENE VED EN PLUG-IN HYBRIDBIL

OPLEV FORDELENE VED EN PLUG-IN HYBRIDBIL

Renere og mere højtydende

Vores plug-in-hybrid DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 er effektiv og alsidig: Nul emission ved 100% elektrisk kørsel og et meget lavt brændstofforbrug ved kombineret kørsel –  helt uden at det går ud over køreglæden.

Byen ligger åben for dig

DS 7 CROSSBACK E-TENSE  plug-in hybrid 4×4 har en klar, blå LED-lampe placeret øverst i forruden, som viser, at bilen kører i elektrisk mode.

(1) Værdierne for brændstofforbrug og CO₂-emission er oplyst i henhold til WLTP-typegodkendelsen, der anvendes til nye biler typegodkendt efter 1. september 2018. WLTP-proceduren erstatter fuldstændigt den tidligere anvendte europæiske testkørselscyklus (NEDC). Eftersom testbetingelserne er mere realistiske, vil brændstofforbruget og CO₂-emissionen målt efter WLTP-proceduren i mange tilfælde være højere, end målt efter NEDC-proceduren. Værdierne for brændstofforbrug og CO₂-emission kan variere efter anvendelsesforholdene f.eks.: Ladefrekvens, kørestil, hastighed, specialudstyr, optioner, dæktype, udetemperatur og temperaturregulering i kabinen. Kontakt din forhandler for yderligere oplysninger eller for mere information på www.dsautomobiles.dk